En varmepumpe har flere fordele for dig

​Er du på udkig efter en billig og energieffektiv varmeløsning? Så kan en varmepumpe være det rette valg for dig. Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS tilbyder vi montering af varmepumper til kunder i hele landet. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

En varmepumpe kan sænke dit energiforbrug med op til 50 %, da du udnytter naturens ressourcer til opvarmning. Der er altså mange penge at spare ved at vælge en varmepumpe, som desuden er miljøvenlig. Derudover er det en god investering, da levetiden på en varmepumpe er lang, og der ingen vedligeholdelse kræves.

Hvad koster en varmepumpe?

Hos vores forretning tilbyder vi en varmepumpe fra Vølund, som er et af markedets mest anerkendte mærker. Prisen afhænger af opgavens omfang, samt hvilken varmepumpe der passer til dine behov. Vi tilbyder nemlig både luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper. 

Du er dog altid garanteret en god pris her hos os samt et stykke veludført arbejde. Vi har nemlig mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver. Vi sørger desuden altid for at yde god service for vores kunder.

Kontakt os for nærmere information

Kunne du tænke dig en miljøvenlig løsning, der kan spare dig for mange penge på den lange bane? Så er en varmepumpe altså et godt valg for dig.

Du kan ringe til os på telefon 75 34 70 12 eller skrive til mail stakrogesmede@pc.dk, hvis du ønsker nærmere information om vores løsninger.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Firmaoplysninger

​Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS

​CVR: 26192315

Telefon: 75 34 70 12

E-mail: stakrogesmede@pc.dk​​​

Find os

Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS
Borgergade 49B
7270 Stakroge

​Skal vi ringe dig op?

​Vi giver dig et gratis tilbud på en opgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt