VVS-installatør for private og erhverv

Søger du en VVS-installatør tilbyder vi hos Stakroge Smede- & Maskinforretning VVS-arbejde i høj kvalitet for både private og virksomheder fra Herning, Grindsted, Sønder-Omme, Skjern og resten af landet. Mangler du et kompetent VVS-firma til en opgave, er vi klar til at hjælpe uanset størrelsesorden.

Som VVS-installatør er vores specialer inden for:

VVS-arbejde hører ofte til blandt det mest komplicerede arbejde i huset. Derfor kræver lovgivningen, at langt hovedparten af arbejdet med vvs-installationerne udføres af en autoriseret vvs-installatør.

Vi har autorisationen, kompetencen og erfaringen til at klare både stort og småt omkring vand, varme og sanitet. 

Hvad enten det er udskiftning af rør, vvs-service på varmeanlæg, renovering af badeværelse eller vedligeholdelse af afløb og kloakker, så leverer vi altid en indsats, der er professionel til fingerspidserne. 

Grundig og effektiv VVS-installatør

Er du ved at flytte i ny bolig eller renoverer den gamle, kan der opstå et behov for et VVS-firma. Vi er autoriseret og kan hjælpe med mange forskellige services. 

Det kan være installationer i badeværelset eller køkkenet samt montering af varmesystemer og ventilationer.

En stor del af vores arbejde er rådgivning. Vi hjælper folk med at vælge de rette løsninger til deres behov - i med at vi har mere end 30 års erfaring, ved vi, hvad der holder i længden. Gå aldrig på kompromis med din VVS, da gode, solide løsninger vil tjene dig bedst og længst.

Hvad koster en vvs-mand?

Prisen vvs-arbejde er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til installationen eller renoveringen, og hvor omfattende den skal være. 

Kontakt din VVS-mand ganske uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med samt priser og tilbud. 

Vi kan kontaktes på telefon 75 34 70 12, eller du kan skrive til os på e-mail stakrogesmede@pc.dk.​

​Firmaoplysninger

​Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS

​CVR: 26192315

Telefon: 75 34 70 12

E-mail: stakrogesmede@pc.dk​​​

Find os

Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS
Borgergade 49B
7270 Stakroge

​Skal vi ringe dig op?

​Vi giver dig et gratis tilbud på en opgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt