Eksisteret siden 1916

CE-certificeret i bygningsstål

Autoriseret VVS-installatør

Altid uforpligtende tilbud​

Montering af varmepumpe

Leder du efter en budgetvenlig og grøn varmeløsning? Måske til dit sommerhus eller privaten, så vil en varmepumpe være en klar mulighed for dig. 

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS står vi for nem og bekymringsfri montering af varmepumpe hos kunder i hele Danmark. Vi leverer en komplet løsning med montering af selve varmepumpen og installation af varmepumpen inkl. boring af hul. Vi tager også gerne din eksisterende varmekilde med retur og bortskaffer forsvarligt.

Vi forlader ikke opgaven før varmepumpen er installeret og virker. Vi gennemgård altid pumpens funktioner med dig som kunde og giver dig rådgivning og vejledning til optimal brug af varmepumpen.

Montagetiden afhænger af opgavens omfang og vil altid være synlig i det udarbejdede tilbud.

Vi har vores forretning i Stakroge, hvorfor vi naturligvis har kunder i og omkring Sønder-Omme, Grindsted og Skjern og resten af landet.

Hvordan virker en varmepumpe?

En jordvarmepumpe kan næsten halvere dit energiforbrug, da du bruger naturens egne ressourcer til opvarmning. Der er mange penge at spare ved at vælge en varmepumpe, som også er miljøvenlig. Det er en klog og langsigtet løsning, som på sigt er billig, fordi en varmepumpe kan leve i mange år, og den er vedligeholdelsesfri.

Hos vores forretning tilbyder vi b.la. en varmepumpe fra Vølund, som er et af markedets mest anerkendte mærker. 

Hos vores forretning tilbyder vi b.la. en varmepumpe fra Vølund, som er et af markedets mest anerkendte mærker.

Vi tilbyder b.la.:

  • ​luft til luft varmepumper
  • ​luft til vand varmepumper
  • ​montering af varmepumpe

En varmepumpe er ikke bare en miljøvenlig løsning, den er også energieffektiv. Udover at vi tilbyder billige energi løsninger, står vi også indenfor at kvaliteten er i top.

Montering af varmepumpe

I forbindelse med montering af din nye varmepumpe hjælper vi naturligvis med at fjerne dit eksisterende fyrringsanlæg og omlægger rørføring, så de passer til din nye varmepumpe. Dertil sætter vi inde- og udedelen pænt op, så det passer til din bolig. Hvis du er interesseret i et tilbud på en varmepumpe kommer vi naturligvis ud til dig og kigger op opgaven, inden vi kommer med et tilbud på montering af din varmepumpe.

Gennem de sidste 30 år har vi erhvervet os masser af erfaring, som vi benytter til at kunne løse de mange forskellige opgaver vi løser for vores kunder. Hos os er god service nemlig gratis.

Kundetilfredshed betyder meget for os, vi står til rådighed for dig og rådgiver gerne omkring hvad der kan være den mest optimale energi løsning for dig. Vi står gerne for montering og installering af din nye varmepumpe, så den er klar til at spare dig for mange penge i fremtiden.

Kontakt os på telefon 75 34 70 12 eller e-mail stakrogesmed@pc.dk for hør mere.

Inspiration til VVS​

Klik dig ind på et af områderne herunder, og find inspiration til dit næste VVS-projekt.​

Billig og miljøvenlig energi – kontakt os i dag

Kunne du tænke dig en miljøvenlig løsning, der kan spare dig for mange penge på den lange bane? Så er en varmepumpe altså et godt valg for dig.

Du kan ringe til os for et godt tilbud eller for at høre om priser på telefon: 75 34 70 12 eller skrive til vores mail: stakrogesmede@pc.dk, hvis du ønsker nærmere information om montering af varmepumpe, installation eller vores forskellige varmepumpe løsninger. Vi ser frem til at høre fra dig!

Eller benyt formularen herunder

Bestil dit tilbud her

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via vores formular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
Vedhæft evt. fil/dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Stakroge afdeling:
​Mandag - torsdag: 07:00 - 15:30
​Fredag: 07:00 - 14:45

Troldhede afdeling:
​Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00
​Lørdag: 09:00 - 12:00

Firmainformationer

Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS
​Borgergade 49B, 7270 Stakroge

Klik for rutevejledning

Telefon: 75 34 70 12

E-mail: stakrogesmede@pc.dk 

CVR: 26192315