Eksisteret siden 1916

CE-certificeret i bygningsstål

Autoriseret VVS-installatør

Altid uforpligtende tilbud​

Jordvarmeanlæg

Jordvarme er en effektiv og miljøvenlig opvarmningsmetode, der også kan betale sig økonomisk.

Selv om der anvendes en mindre mængde strøm til at drive selve jordvarmeanlægget som omdanner jordvarmen til energi, så regnes jordvarme alligevel som en vedvarende energikilde​.

Hvis jordvarme anvendes til opvarmning af boligen kan det samlede CO2 udslip mindskes med 50-75% i forhold til almindelige opvarmningsformer. Et jordvarmeanlæg består af en slange der graves ned i 90 cm dybde. Slangen fyldes med væske, som bliver varmet op af jorden. Slangen ender i en varmepumpe, som omsætter jordvarmen til varmt brugsvand.

Hvis jordvarme anvendes til opvarmning af boligen kan det samlede CO2 udslip mindskes med 50-75% i forhold til almindelige opvarmningsformer. 

Et jordvarmeanlæg består af en slange der graves ned i 90 cm dybde. Slangen fyldes med væske, som bliver varmet op af jorden. Slangen ender i en varmepumpe, som omsætter jordvarmen til varmt brugsvand.

Et jordvarmeanlæg fungerer året rundt, selv i frostvejr, fordi der altid er varme i jorden. Det er en fordel set i forhold til andre vedvarende energiformer, som ofte er afhængige af vejret. Andre fordele kan være: Jordvarmeanlægget udnytter passiv solvarme, ude/inde styringen sikrer optimal driftøkonomi, lang levetid og miljøvenligt kølemedie.

Ring og hør nærmere​​

Inspiration til VVS​

Klik dig ind på et af områderne herunder, og find inspiration til dit næste VVS-projekt.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Eller benyt formularen herunder

Bestil dit tilbud her

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via vores formular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
Vedhæft evt. fil/dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Stakroge afdeling:
​Mandag - torsdag: 07:00 - 15:30
​Fredag: 07:00 - 14:45

Troldhede afdeling:
​Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00
​Lørdag: 09:00 - 12:00

Firmainformationer

Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS
​Borgergade 49B, 7270 Stakroge

Klik for rutevejledning

Telefon: 75 34 70 12

E-mail: stakrogesmede@pc.dk 

CVR: 26192315