Eksisteret siden 1916

CE-certificeret i bygningsstål

Autoriseret VVS-installatør

Altid uforpligtende tilbud​

VVS-installatør for private og erhverv

Søger du en kompetent VVS-installatør? Så er du kommet til det rigtige sted. Lige her hos Stakroge Smede- & Maskinforretning tilbydes VVS-arbejde i høj kvalitet for både private og virksomheder fra Grindsted, Sønder-Omme, Skjern og resten af landet. Mangler du et kompetent VVS-firma til en opgave, er vi klar til at hjælpe uanset størrelsesorden.

Vores autoriserede VVS-mand har 30 års erfaring inden for faget og er derfor i stand til at varetage både simple og komplicerede opgaver. Vi går meget op at levere kvalitetsløsninger til alle vores kunder uanset hvilken form for VVS-installation, der er tale om. 

Som VVS-installatør er vores specialer inden for:
​​

Hvis du mangler professionel hjælp til opgave inden for ovenstående specialer, så bør du aldrig tøve med at kontakte vores VVS-installatør. Vi står altid klar til at løse opgaven hurtigt og professionelt for vores kunder.
​ ​

​​Vi har de rette kompetencer til at løse din opgave

VVS-arbejde hører ofte til blandt det mest komplicerede arbejde i huset. Derfor kræver lovgivningen, at langt hovedparten af arbejdet med VVS-installationerne udføres af en autoriseret VVS-installatør, som har styr på tingene. Vi har både autorisationen, kompetencen og erfaringen til at klare både stort og småt omkring vand, varme og sanitet.

Hvad enten det er udskiftning af rør, VVS-service på varmeanlæg, renovering af badeværelse eller vedligeholdelse af afløb og kloakker, så leverer vi altid en indsats, der er professionel til fingerspidserne. Vi overholder naturligvis alle gældende love og regler på området, så du kan trygt lade os stå for VVS-arbejdet hos dig. 

Grundig og effektiv VVS-installatør

Er du ved at flytte i ny bolig eller renoverer den gamle, kan der opstå et behov for et VVS-firma. Vi er autoriseret og kan hjælpe med mange forskellige services.

Det kan eksempelvis være installationer i badeværelset eller køkkenet samt montering af varmesystemer og ventilatorer. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp til en opgave inden for VVS.

En stor del af vores arbejde er rådgivning. Vi hjælper folk med at vælge de rette løsninger til deres behov - da vi har mere end 30 års erfaring, ved vi, hvad der holder i længden. Gå aldrig på kompromis med din VVS, da gode, solide løsninger vil tjene dig bedst og længst. Vi hjælper dig gerne med at finde den mest optimale løsning for dig. 

Hvad koster en vvs-mand?

Den nøjagtige pris på en VVS-mand er meget individuel afhængig af den pågældende installation, samt hvilke ønsker og krav du har til installationen eller renoveringen. Du kan dog altid forvente, at vores priser er fornuftige uanset hvilken VVS-service, der er tale om. Derudover sammensætter vi altid gerne et godt tilbud til vores kunder.

Når vi arbejder, sætter vi altid den enkelte kundes ønsker og behov i centrum for opgaven. Dette er nemlig med til at sikre glade og tilfredse kunder, som får de resultater, de drømmer om. Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler, og rydder op efter os selv, når opgaven er afsluttet. Derudover kan du være sikker på, at vi leverer holdbare resultater af høj kvalitet hver gang uanset opgaven.

Ønsker du et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os på telefon 75 34 70 12 eller vores e-mail stakrogesmede@pc.dk.

Inspiration til VVS​

Klik dig ind på et af områderne herunder, og find inspiration til dit næste VVS-projekt.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt din VVS-mand ganske uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med samt vores priser og tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe nye som gamle kunder.

Du kan kontakte vores VVS-installatør på telefon: 75 34 70 12, eller du kan skrive til os på e-mail: stakrogesmede@pc.dk, så vender vi straks tilbage med det, som du har brug for.

Eller benyt formularen herunder

Bestil dit tilbud her

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via vores formular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
Vedhæft evt. fil/dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Stakroge afdeling:
​Mandag - torsdag: 07:00 - 15:30
​Fredag: 07:00 - 14:45

Troldhede afdeling:
​Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00
​Lørdag: 09:00 - 12:00

Firmainformationer

Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS
​Borgergade 49B, 7270 Stakroge

Klik for rutevejledning

Telefon: 75 34 70 12

E-mail: stakrogesmede@pc.dk 

CVR: 26192315