Eksisteret siden 1916

CE-certificeret i bygningsstål

Autoriseret VVS-installatør

Altid uforpligtende tilbud​

Industrimaskiner og industriservice i høj kvalitet

Er du på udkig efter en særlig industrimaskine, eller mangler du hjælp til en form for industriservice? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning er vi eksperter i industrimaskiner og industriservice. Vi hjælper dagligt alle typer virksomheder fra Grindsted, Sønder-Omme, Skjern og resten af landet med blandt andet maskinservice, hvor der altid er fokus på at levere høj kvalitet.

Vi er et professionelt firma med mere end 30 års erfaring inden for fremstilling af speciallavede industrimaskiner og service heraf. Gennem årene har vi løst mange forskellige opgaver hos glade og tilfredse kunder, og derfor kan vi med stor sandsynlighed også hjælpe dig.

Vi går meget op i at levere en god kundeservice og løsninger af høj kvalitet til alle vores kunder, hvorfor du kan forvente dette, når du samarbejder med os. Vores priser holdes desuden på et fornuftigt niveau til trods for den høje kvalitet, som vi altid leverer.

Vi fremstiller unikke industrimaskiner efter dine ønsker

Hvis du står og mangler en helt særlig maskine, så bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp. Vi fremstiller helt unikke industrimaskiner til salg efter vores kunders ønsker. Vi kan med andre ord skræddersy en maskine til dine særlige behov, og vi tilbyder desuden industriservice af alle de maskiner, vi selv har bygget. Vi er især specialiseret inden for plast- træ og landbrugs branchen. Vi leverer alt lige fra en simpel rullebane til avanceret robotteknologi.

Hos os er du garanteret høj professionalisme og holdbare løsninger hele vejen rundt uanset opgaven.

Har du et ønske om en maskine, der kan imødekomme dine ønsker, er vi parate til at lytte og hjælpe dig med at designe og fremstille den. Vi tilbyder muligheden for at se den i 3D tegning først. Vi sørger altid for at sætte god tid af til den enkelte kunde, så vi virkelig kan få snakket om dine forventninger og behov. På den måde har vi lettere ved at fremstille lige netop den maskine, som du har brug for.

Industriservice af alle slags industrimaskiner

Hvis du er på udkig efter et professionelt firma, som kan tilbyde industriservice af dine maskiner, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi kan nemlig tilbyde industriservice af alle slags industri-maskiner. Selvom du har en industrimaskine, vi ikke har bygget, kan vi stadig yde en grundig service.​

Da vi har mange års erfaring i branchen, og har serviceret et væld af forskelligartede maskiner gennem årene, ved vi, hvordan vi hurtigt finder fejl og skader, hvorpå vi kan iværksætte eventuelle reparationer omgående. ​

Er du interesseret i at få specialfremstillet en eller flere industrimaskiner, eller skal der udføres industriservice på nogle eksisterende, hører vi gerne fra dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, samt kan vi rådgive dig, hvis du ønsker at få noget bygget helt unikt efter dine behov.

Vi leverer effektivt kvalitetsløsninger til dig

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi altid løser opgaven så effektivt som muligt. Vi ved nemlig, hvor svært det kan være at undvære en særlig maskine, og derfor sørger vi for at løse opgaven så hurtigt som muligt. Til trods for vores effektivitet er vi naturligvis altid grundige i vores arbejde, og vi garanterer dig, at vi leverer kvalitetsløsninger uanset hvad.

Vi overholder altid alle vores aftaler, og afleverer til aftalt tid og pris. Du kan med andre ord trygt samarbejde med os, hvis du skal have specialfremstillet en industrimaskine eller hvis du mangler hjælp til at få serviceret dine maskiner.

Grundet vores store erfaring i branchen er vi i stand til at tilbyde professionel og kompetent rådgivning til alle vores kunder. Her kommer vi med gode råd og tips til den pågældende opgave, så den kan blive løst bedst muligt.

Kontakt os i dag på telefon 75 34 70 12 eller vores e-mail stakrogesmede@pc.dk.

Få en aftale med os om dine muligheder

Skal vi sammen se på dine muligheder for at få skabt en maskine, der passer til din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området.

Du kan kontakte os for en uforpligtende aftale på telefon: 75 34 70 12 eller skrive til os på e-mail: stakrogesmede@pc.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Eller benyt formularen herunder

Bestil dit tilbud her

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via vores formular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
Vedhæft evt. fil/dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Stakroge afdeling:
​Mandag - torsdag: 07:00 - 15:30
​Fredag: 07:00 - 14:45

Troldhede afdeling:
​Mandag - torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00
​Lørdag: 09:00 - 12:00

Firmainformationer

Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS
​Borgergade 49B, 7270 Stakroge

Klik for rutevejledning

Telefon: 75 34 70 12

E-mail: stakrogesmede@pc.dk 

CVR: 26192315