Industrimaskiner og industriservice i høj kvalitet

Hos Stakroge Smede- og Maskinforretning er vi eksperter i industrimaskiner og industriservice. Vi hjælper dagligt alle typer virksomheder fra Herning, Grindsted, Sønder-Omme, Skjern og resten af landet med blandt andet maskinservice, hvor der altid er fokus på at levere høj kvalitet.

Vi fremstiller helt unikke industrimaskiner til slag efter vores kunders ønsker. Vi kan skræddersy en maskine til særlige behov samt tilbyder industriservice af alle de maskiner, vi selv har bygget.

Har du et ønske om en maskine, der kan imødekomme dine ønsker, er vi parate til at lytte og hjælpe dig med at designe og fremstille den. Vi tilbyder muligheden for at se den i 3d tegning først. 

Industriservice af alle slags industrimaskiner

Selvom du har en industrimaskine, vi ikke har bygget, kan vi stadig yde en grundig service. 

Da vi har mange års erfaring i branchen og har serviceret et væld af forskelligartede maskiner gennem årene, ved vi, hvordan vi hurtigt finder fejl og skader, hvorpå vi kan iværksætte eventuelle reparationer omgående.​

Er du interesseret i at få specialfremstillet en eller flere industrimaskiner, eller skal der udføres industriservice på nogle eksisterende, hører vi gerne fra dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, samt kan vi rådgive dig, hvis du ønsker at få noget bygget helt unikt efter dine behov.

Få en aftale med os om dine muligheder

Skal vi sammen se på dine muligheder for at få skabt en maskine, der passer til din virksomhed, kan du kontakte os for en uforpligtende aftale på telefon 75 34 70 12 eller skrive til os på e-mail stakrogesmede@pc.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os via nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

​Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS

​CVR: 26192315

Telefon: 75 34 70 12

E-mail: stakrogesmede@pc.dk​​​

Find os

Stakroge Smede- og Maskinforretning ApS
Borgergade 49B
7270 Stakroge

​Skal vi ringe dig op?

​Vi giver dig et gratis tilbud på en opgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt